۱۳۸۹ آذر ۶, شنبه

آشپزی گرجی


در این پست قصد دارم غذاهای سنتی و معروف مردم گرجی رو خدمتتون معرفی کنم امیدوارم مفید واقع بشه.

 chakhokhbili 
چاخوخبیلی

Chakhokhbili, a Georgian chicken stew, is increasingly popular in Moscow. To make it for a hungry group of six
*Take 1kg of diced chicken. Dry it with paper towels, and fry it with 2-3 sliced onions for about ten minutes on a medium heat.
*Add 4-5 chopped tomatoes, bay leaves, whole black pepper, lemon juice, garlic and dry chilli. Cover the pan and simmer for 20 to 30 minutes.
*Add 2-3 teaspoons of khmeli suneli, a Georgian spice mix available in speciality shops. Stir and leave on a low heat for five minutes.
*Stir and remove from heat. Add coriander, basil and tarragon. Leave for 5-10 minutes and serve with soft cheese, flat bread and red wine.


  
  •  مواد لازم وطرز تهیه چاخوخبیلی یا تاس کباب جوجه جهت 6 نفر:
  • 1 کیلو گرم جوجه در قطعات تاس کبابی را خشک نموده و همراه با 2 تا 3 عدد پیاز خرد شده با حرارت متوسط  به مدت 10 دقیقه تفت بدید.
  • 4 تا 5 عدد گوجه خرد شده – برگ خشك برگبو كه دراشپزي بكار ميرود – فلفل سیاه - آبلیمو - سیر و فلفل  قرمز خشک شده اضافه کنید و سر ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد.
  • سپس 2 تا 3 قاشق چایخوری ادویه گرجی ( خملی سونلی)  اضافه کرده هم بزنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
  • هم بزنید و  حرارت را قطع کنید . مقداری گشنیز نعناع و ترخون اضافه کنید و به مدت 5 تا10 دقیقه به همان شکل رها کنید و سپس با پنیر نرم  نان و شراب قرمز نوش جان نمایید. 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر